Contact
Disclaimer
Zoeken:
  ideeŽnmarkt voor de
 positieverbetering van zelfstandige uitgeverijen
 
 
 
|login / logout
   

   #TITEL#

distributie en losse verkoop

het seminar
doelgroep
parallelsessie 1 en 2
programma
aanmelden seminar
miniparallelsessie 3
platform
aanmelden sponsor
meer informatie
sprekers
organisatie
presentaties
partners
sponsoren
nieuwsbrief
enquÍte
seminar 2004
aandachtsgebieden uitgeverijen
 
 

Platform for publishers 2

Op woensdag  29 november 2006 organiseren GEA adviesgroep en het Bedrijfsfonds voor de Pers het seminar Platform for publishers 2 in DeFabrique in Utrecht.

 

Het seminar in het kort

Na het grote succes van Platform for publishers in december 2004 wordt op veler verzoek dit jaar de tweede editie van Platform for publishers georganiseerd. Het doel van het seminar is kleine zelfstandige uitgeverijen te helpen met het omgaan en oplossen van problemen waarmee zij in de praktijk worden geconfronteerd. Dit wordt bereikt door gevarieerde lezingen, parallelsessies en een informatiemarkt met best practices en ervaringen van deskundigen.

U wordt op woensdag 29 november 2006 om 09.00 uur ontvangen met koffie, waarna het seminarprogramma start. ís Middags verzorgen wij een uitgebreid lunchbuffet. Het seminar eindigt omstreeks 17.00 uur met aansluitend een aperitief. Het programma geeft inzicht in de ontwikkelingen in de uitgeverijmarkt, het uitgeefproces, de keten en biedt u de gelegenheid verder op verschillende interessante onderwerpen in te gaan. Daarnaast kunnen de deelnemers van het seminar onderling kennismaken, netwerken en van elkaar leren. De parallelsessies kunt u zelf samenstellen. U kunt hierbij denken aan strategieŽn van succesvolle uitgevers, het ontwikkelen van een blad- en brandformule, de marketingmix van een tijdschrift, multimediaal uitgeven en mogelijkheden en alternatieven van distributie en losse verkoop. Afhankelijk van uw interesse, of waar u een knelpunt ervaart, maakt u een keuze voor de te volgen parallelsessies of een afspraak met een deskundige op het platform (de informatiemarkt).

Voor de uitgebreide beschrijving van het programma en de invulling van de parallelsessies wordt verwezen naar het programma.

 

De locatie - DeFabrique in Utrecht

Buiten ademen de fabrieksgebouwen de sfeer uit van het industriŽle leven aan het begin van de vorige eeuw. Grote oude siloís herinneren aan het gerenommeerde mengvoederbedrijf UTD (Ulbe Twijnstra Delft) dat hier tachtig jaar geleden was gehuisvest. Het bijzondere pand, de industriŽle uitstraling met veel details uit het oude verleden vormen een prachtig decor voor dit evenement.